Kosttilbudet, her i pasningsordningen, tager udgangspunkt den mest aktuelle viden om sund mad til børn i alderen 0-2 år fra Sundhedsstyrelsens og Fødevarestyrelsens anbefalinger for mad og hygiejne.
Jeg tilbereder mad til børnene hver dag og inddrager, så vidt muligt, børnene i madlavningen.
Det handler om at skabe glæde ved at spise sund mad og derved udvikle sunde madvaner.
Med min uddannelse, som detailslagter er jeg uddannet inden for køkken, hygiejne og ernæring, derfor synes jeg også at madlavning er sjovt, det håber jeg vil smitte af på børnene.
Det er vigtigt for alle børn, at der er en god stemning under måltiderne.
Måltidet bliver gjort til en hyggestund, hvor børnene lærer, hvilke regler der gælder, når man spiser sammen med andre
og at vi kan tale sammen, mens vi spiser.
Der serveres morgenmad
indtil kl 7:30
Kl 08:30 spiser vi sammen formiddags mad som består af hjemmelavet boller og lidt frugt her til serveres der mælk og vand.
Hvis dit barn kommer senere end 8:45 forventer jeg det har spist hjemmefra da vi går i gang med dagens aktiviter her efter.
Kl 11:00 spiser vi frokost.
Jeg tager udgangspunkt i sundhedstyrelsens anbefalinger mht sund og varieret kost.
min. 2 gange om ugen får vi varmt mad og 1 gang om ugen har vi grød dag.
Her til serveres der vand
Hvis vejret tillader det spiser vi gerne ude på terrressen eller i vores shelter.
Mellem kl 14:00-15:00 spiser vi eftermiddagsmad.
Det består af forskelligt frugt en bolle eller et stykke knækbrød.
Her til serveres der vand eller mælk.
Der tages selvfølgelig hensyn til overfølsomhed og allergier
Har man krav eller særlige behov for speciel kost medbringes dette selv.